cazare in centrul statiunii predeal

Wiki Article



cazare in predeal greaca
What a fantastic location! Valentina is a superb host, she created us come to feel seriously welcomed. The apartment is spotlessly thoroughly clean, every thing is new and perfectly cared for. From the kitchen you have got anything you'd have to have if you need to Cook dinner - brand new pots, utensils - we had been travelling with a child, so they ended up extremely valuable.

Puteti achita rezervarile dumneavoastra prin urmatoarele metode de plata: transfer bancar, on the internet cu cardul sau numerar si cu cardul la sediile noastre din Bucuresti, Ploiesti, Cluj, Constanta si Suceava.

Despre Sofia Cu puţin sub un milion de locuitori, Sofia este oraşul cu mai multe faţete din vestul Bulgariei. În afara monumentelor istorice şi a locurilor romantice cu cafenele primitoare, oferă bulevarde animate şi, nu în ultimul rând somptuozităţi arhitectonice de pe vremea regimului comunist.

În curând vei primi pe e-mail oferte speciale pentru a fi la curent cu promoțiile și ofertele unique la restaurantele partenere.

Avem peste 70 de milioane de evaluări ale proprietăților, toate de la oaspeți reali și verificați.

Este formata din parter si etaj cu terasa exterioara acoperita. La parter se afla un living, ce are canapea, semineu, dus, wc. La etaj se afla dormitorul cu pat dublu ,cada hidromasaj si un sistem de muzica, treatment iti ofera o priveliste unica si intimitatea de care sigur te vei bucura.

“With them is usually superior. That is my favourite hotel with the mountainside. In the Wintertime is always heat.

“The incredibly cozy mattress plus the climate that designed our keep greater, and last although not the very least, the swimming cea mai frumoasa cazare in predeal pool, jacuzzi, sauna and breakfast place built for just a enjoyable and enjoyable keep”

Situată la doar 15 minute de mers cu mașina de centrul municipiului Cluj-Napoca, căsuța din copac este spațioasă și oferă tot confortul necesar pentru a petrece câteva zile de vis. De aici, poți admira apusuri de soare spectaculoase, având la dispoziție o verandă pentru a te relaxa.

Ne-a facut checkin fast astfel incat sa urcam cazare in predeal queen si sa ne uscam/spalam. A doua zi ne-au permis un checkout mai tarziu, fara niciun Price suplimentar. Am apreciat foarte mult aceste lucruri.

Direct Booking colaboreaza direct cu cazare cu piscina exterioara predeal mari touroperatori si chiar cu hoteluri afiliate ce isi publica oferta in portalul nostru.

REZERVARE - o zi de  cazare incepe la ora fourteen si se termina la ora 12 a doua zi (in cazul in treatment nu a fost alt client se poate veni de cu dimineata  iar in cazul vezi detalii  in care  nu se ocupa camera in ziua eliberarii,clientul poate elibera camera pe seara) Pentru rezervare se plateste in contul Sc TURISM-NEC SRL minim thirty % din valoarea camerei . Va rugam confirmati plata la telefon sau electronic mail.

Vedeta retreat-ului e căsuța din copac, de pe terasa căreia vei avea un check out excelent asupra zonei și te vei cazare in copac predeal simți, cu adevărat, parte din natură.

It begins that has a booking The only way to go away an assessment is usually to first produce a booking. Which is how We all know our testimonials originate from actual attendees that have stayed for the property.

Report this wiki page